‘Pragmatisch, resultaatgericht, adequaat en persoonlijk’, daar staat Didactaal voor, dat is mijn manier van werken!

In 2005 ben ik, Colette van den Adel, als freelancer gestart met werkzaamheden op onderwijskundig, redactioneel en organisatorisch gebied. Vanaf 2007 zijn deze werkzaamheden ondergebracht in een zelfstandige onderneming, Didactaal.

Tijdens mijn studie Nederlandse taal- en letterkunde aan de Universiteit Utrecht hield ik mij al bezig met de combinatie van taal en onderwijs binnen de specialisatie taalonderwijskunde. Daarna heb ik onderwijskundige en organisatorische ervaring opgedaan in verschillende functies als projectleider in het onderwijs. Het schrijven en redigeren van leerstof, brochures en webteksten waren ook belangrijke aspecten van mijn werk.

Met veel plezier schrijf ik op dit moment teksten voor brochures, websites en nieuwsbrieven, werk ik als opleidingsadviseur, ondersteun ik vakdeskundigen bij het ontwikkelen van leermaterialen,  organiseer ik diverse activiteiten en ben ik actief met het coachen en begeleiden van mensen.  Het blijft telkens weer een uitdaging om een opdracht zorgvuldig, adequaat en naar wens uit te voeren!

Webdesign www.vistapoint.nl

colette@didactaal.nl
06-27043624