Webdesign www.vistapoint.nl

Waarvoor kunt u bij Didactaal terecht?

 

Onderwijs
Didactaal heeft veel ervaring met opleidingsontwikkeling, zelf of samen met inhoudelijk deskundigen. U kunt denken aan het ontwikkelen van opleidingsplannen, trainingen, e-learningmodules of educatieve apps, examens en studiewijzers. Didactaal kan met u meedenken over vorm, inhoud en niveau van uw nieuwe of bestaande opleiding. Dit is natuurlijk heel breed en kan een enorm scala aan werkzaamheden bevatten: van het zoeken naar de juiste invulling van uw opleiding tot het coachen/trainen van de juiste mensen en het ontwikkelen van de leermaterialen zelf.

Redactie
De waarde van een goed geschreven (nieuws)brief, brochure, scriptie of webtekst is groot. Het is tenslotte uw visitekaartje. Toch wordt er vaak te weinig aandacht aan het taalgebruik besteed. Didactaal zorgt voor goede en prettig leesbare teksten, samengesteld op basis van uw wensen. De kracht is om de juiste toon te zetten, de boodschap helder over te brengen en de lading van het artikel te dekken, geschikt voor de doelgroep.

Organisatie
U kunt Didactaal inzetten voor organisatorische trajecten. Van het maken en beheren van afspraken en planningen binnen een project tot het uitwerken en coördineren van activiteiten, evenementen, opleidingen en trainingen.  

colette@didactaal.nl
06-27043624